Fogorvos Pécs

Fogorvosok, fogorvosi rendelők – Pécs

Fogorvos munkában
Fogorvos munkában – jellegzetes, precíz mozdulatok

Dr. Farkas Dávid fogorvos, szájsebész,
Ti-Dent fogászat – Pécs

Saját tapasztalat alapján is ajánlom Dr. Farkas Dávid fogorvos urat, aki komoly szájsebészeti beavatkozást végzett rajtam.
Mondhatja valaki, nekem könnyű lehetett két és fél órán keresztül feküdni, miközben a doktor úr és asszisztensnője keményen dolgozott – és nagyjából igaza is van.
A kezelés után az ember kap egy kicsiny, papíron hazavihető instrukció leírást, ami segíti majd a varratszedésig a helyes magatartásban, a szájhigiénia betartásában – már ha nincs számítógépe vagy okostelefonja.

A számítástechnika minden vonatkozása beépült a Ti-Dent fogászat munkájába

Mert amúgy minden létező dolog számítástechnikán keresztül működik a Ti-Dent fogorvosi praxis rendelőjében a fogbeteg fogadásának időpontjától kezdve a kezelés értékeléséig (!).
A kezelés után ilyen mondatok érkeznek linkkel a páciens számítógépére, kérve, hogy adjon visszajelzést a Facebookon és/vagy a Google Cégemben:

Kedves Páciensünk!
Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, reméljük kezelésünk révén a gyógyulás útjára lépett és jobban érzi magát!
Célunk, hogy a visszajelzések alapján folyamatosan tovább fejleszthessük ellátásunk minőségét…
További jó egészséget kívánunk, reméljük legközelebb is minket választ!

Igen, a beteg részéről a fogorvosi rendelő, a kezelő orvos értékelése a Google nyilvánossága előtt történhet! Ez a nyitottság a helyi találatok révén (Google Cégem program) növeli a bizalmat és segíti a keresőben történő előkelőbb helyezést.
Vagyis a nyitottság mind a potenciális ügyfél, vagyis a majdani fogbeteg tájékozódása, mind pedig a fogorvosi szolgáltatást nyújtó számára előnyös!

Önbizalmat támogató műszeres és tapasztalati háttér

Az utóbbi, vagyis a fogszakorvos, a szájsebész részéről persze óriási magabiztosságra, önbizalomra, a háttérben pedig kimunkált szakmai ismeretekre, tapasztalatra és műszerezettségre van szükség.
Márpedig ezek a feltételek a Ti-Dent esetében adottak.
Pécs, Klimó György utca 21. T.: +36 72 326-302.
Dr. Farkas Dávid fogorvos, szájsebész

gyermekfogászat
A gyermekfogászat, a fogszabályozás a jövő nemzedékét szolgálja

Ha szeretne ezen a honlapon szolgáltatásával szerepelni, kérem, keressen!
Kapcsolat: Bognár Stúdió


Praxis Szabó fogorvosi rendelő – fogszabályozás

Fogszabályozás Pécs
Fogszabályozás Pécsett

A pécsi fog-szakorvosi ellátás egyik jeles műhelye a Szabó Praxis. Fogszabályozástól az implantációig magas fokú egészségügyi ellátást biztosított a közelmúltig, korszerű rendelőben igen jó hírű fogorvosok munkájával találkozhatunk. (Professzor dr. Szabó Gyula és dr. Sisitka Ágnes).
Jelenleg a fogszabályozási munkák a meghatározóak a fogorvosi ellátásban, előzetes bejelentésre. A betegeket Dr. Szabó Gyula Tamás doktor úr várja.
Pécs, Garay u. 18. E-mail: info@praxis-szabo.hu
Szabó fogorvosi rendelő, fogszabályozás Pécs

*****

Pécs – egyetemi fogorvos képzés

Pécsett, a százötvenezer lakosú városban a fogorvosi képzés révén fogorvos hiányra nincs panasz. Akár fogtömés, foghúzás, gyökérkezelés, implantáció a megoldandó feladat a városi polgár megtalálja fogászati problémájához a megfelelő fogorvost, szájsebészt vagy fogíny betegsége szakértőjét.
Sőt, a képzés minőségi fejlesztése és a lakosság fokozottabb fogászati ellátása érdekében az egyetem most épít egy öt szintes, 61 székes ultramodern fogorvosi centrumot.

Egészségügy általában Pécsett

Pécs számos területen – tudományos és kutatómunka (például Szentágothai János Kutatóközpont); regionális ellátási központ (például limfóma) – fontos szereppel bír.

A város fontosabb területein rendelőintézetek működnek: Kertváros, Uránváros, Keleti városrész.

Tovább az érdekességekhez

Pécsi példán keresztül válaszolok egy kérdésre az Érdekességek menü alatt a Mit lát a keresőben a potenciális ügyfél? fejezetcímnél:
Érdekességek a fogorvoslás világából