Fogorvos Székesfehérvár

H&H Dental, Fogorvos Székesfehérváron

A H&H Dental Fogászatot Székesfehérvár városában számosan ismerik.
Dr. Horváth Zsolt és Dr. Horváth Zsombor fogorvosok klientúrája méltányolja a sokszínű fogászati palettát, amely a fogfehérítéstől a fogfájás megszüntetésén át a fogpótlás különböző változatáig – például a fogászati implantációig, vagyis implantátum, nagy ellenálló képességű és „szervezet-barát” fogpótló implantátum beültetéséig – terjed.
A sikeres székesfehérvári orvos-dinasztia stressz- és fájdalommentes kezelési kultúrájáról a vendégkönyvi bejegyzések tanúskodnak.
Nézzünk is erre egy tipikus példát a vendégkönyvből:

Kiváló szakorvos, nagyszerű asszisztensnő, hangulatos és megnyugtató környezet, barátságos odafigyelés a páciens rezzenésére is.
Így nem csoda, hogy a hagyományos rettegést gyorsan felváltja egy otthonos komfortérzet, kialakul a kölcsönös bizalom és szívesen ülsz be Horváth Zsolt doktor úr székébe, akár többszörös visszatérőként. Természetesen, a “fogorvoslás” eredménye magas színvonalú, kifogástalan minőségű, esztétikus és időtálló.
KÖSZÖNÖM mindkettőjüknek, pozitív élményként éltem meg minden kezelést, beavatkozást! Ebben évtizedekig nem hittem,…a fogaim rovására.
Jó lelkiismerettel ajánlom az Önök rendelőjét mindenkinek, főleg a stresszmentes és minőségi orvoslásra áhítozóknak.

A Horváth és Horváth fogászati praxis középpontjában a beteg áll

A H&H egyik különlegessége a honlapja, azon belül is a blog.
Ugyanis a fogakkal, azok ápolásával, kezelésével, orvoslásával kapcsolatban számtalan hasznos információ birtokába jutunk.
Vegyük példának a Foghúzás után mikor készülhet híd, implantátum vagy kivehető fogpótlás? című bejegyzést.
Közérthető, részletes ismertetőben lesz részünk, akár kivehető pótlásban, akár végleges hídban, akár implantációban gondolkozunk.
A sorokon átüt a törekvés: az érvek a betegről a beteg hasznára szólnak.

Ha szeretne ezen a honlapon szolgáltatásával szerepelni, kérem, keressen!
Kapcsolat: Bognár Stúdió

A fogorvos válaszol

De még ezt is lehet fokozni! A Fogorvos válaszol rovatban ezt írják:
„Ha Önnek van olyan fogászattal, fogápolással kapcsolatos kérdése, amit mindig szeretett volna feltenni, de sosem nyílt rá lehetősége, itt az alkalom, most megteheti!”

Aki Székesfehérváron a weben éppen fogorvost választ, annak nyilván sokat jelent a fentieken túl, hogy számtalan fotó és rajzolt kép teszi láthatóvá a kezelések hátterét, menetét, eredményeit.
Nézzünk is erre egy úgynevezett előtte-utána típusú megoldást.

fogfehérítés előtt
előtte
fogfehérítés után
utána
Íme, a fogfehérítés eredménye a korábbi tömések elszíneződése ellenére

A H&H Dental – Dr. Horváth fogászat hozzáállása, honlapon megvalósított párbeszéde a fogászati betegekkel – akár követendő példaként is szolgálhat!