Fogászok Magyarországon és külföldön

Budapest

Tibor Dental Professional Irish & Hungarian Dental Team

Emmet Street, Trim, Co. Meath.IRELAND Ballinrea Road, Carrigaline, Co. Cork IRELAND
Phone: 087-63-83-100; info@tibordental.com
Dental Hungary, Dentist Budapest

Koronavírus és a fogorvosi praxisok

Covid-19 koronavírus általában véve se egy emberbarát képződmény, de a fogorvoslás számára – a fogbeteg, a fogorvos, a fogtechnikus számára egyaránt – valóságos istencsapása.
Ma, 2020 szeptember elején sajtóhírek szerint (Világgazdaság, Népszava, HVG) a közellátásban, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által finanszírozott 2800 államilag finanszírozott fogászati praxisból 300 a betöltetlen, s így Magyarországon mintegy 800.000 fogászati szempontból ellátatlan állampolgár él.

A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata levélben fordult az egészségügyért felelős államtitkárhoz a helyzet orvoslása érdekében.

A koronavírus a félelmek következtében visszafogja az ellátást igénybe venni szándékozók akaratát, s így a magán praxisok is mind a külföldi, mind a hazai páciensek számának visszaesésétől tarthatnak.


Sanco Dental Fogászati Klinika Budapest

A fog- és szájbetegségek valamennyi szakterületét átölelő, teljes körű ellátást biztosítunk pácienseink számára, Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként.Magas színvonalú fogászati ellátások között különösen az implantátumok terén számítunk specialistának! – mondja önmagáról a praxis.
Fogorvosi Klinika Danubius Hotel Flamenco, Tas vezér u. 3-71113
Budapest, Magyarország

***

Érdekességek a fogászok mvilágából:

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük